Καλωσήρθατε στο Εστιατόριό μας

Τα καλύτερα και τα πιο νόστιμα στη ζωή έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις λένε. Μια μέρα λοιπόν τέσσερις φίλοι καθώς πίνανε ουζάκι και παίζανε ταβλάκι σκέφτηκαν να αποκτήσουν το δικό τους στέκι και να το μοιραστούν με περισσότερο κόσμο. Και αφού όλοι οι καλοί χωράνε, να γίνει γιατί όχι, μια μεγάλη οικογένεια. Από τις αγνές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων μόνο φιλοξενία, φως και μεράκι μπορεί να παραχθεί τελικά. Έτσι γεννήθηκε το οικομαγειρείον «Δυο Δεκάρες η Οκά».

Η Φιλοσοφία μας

Αγνά υλικά! Στην μαγειρική μετράει η τέχνη, η φαντασία και το μεράκι αλλά όλα ξεκινάμε από τα υλικά. Το θεμέλιο δηλαδή. Επιλέγουμε πάντα να αγοράζουμε τα καλύτερα σε ποιότητα υλικά ώστε να φτάνει στο τραπέζι σας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα. Ψωνίζουμε καθημερινά και πάντα από δοκιμασμένα σημεία και αυτό μπορεί εύκολα κανείς να το γευτεί δοκιμάζοντας Άλλωστε η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην καθαρή γεύση που δίνει το σπιτικό φαγητό.

Ένα Φιλόξενο Οικογενειακό Μέρος

Το χαμόγελο δεν κοστίζει! Αρκεί να είναι αληθινό. Αυτό το προσφέρουμε απλόχερα γιατί περνάμε καλά για να περνάτε καλά. Η καλή ενέργεια και η θετικότητα είναι για εμάς βασικό “υλικό” που τελικά μπαίνει και στο φαγητό. Θέλουμε να χαμογελάμε και να κάνουμε και τον επισκέπτη μας να χαμογελάσει και εκείνος πιο πολύ. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και είστε και εσείς μέρος της. Στις οικογένειες εκτός από το καλό φαγητό υπάρχει αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν αν δεν μας έχετε επισκεφθεί και θα χαρούμε να είστε και εσείς μέρος αυτής της όμορφης οικογένειας.

Το Μενού μας

Στο δια ταύτα λοιπόν. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ορεκτικά παραγωγής μας όπως χτυπητή φωτιά, τζατζίκι, φάβα, φλογέρες παστουρμά ή γαύρο μαρινάτο αλλά και πολλά πολλά ακόμα. Από σαλάτες επιλέξτε από “της οκάς”, “λαδοβρόχι”, “κώπα” ή του “πασά” (έχουμε και άλλες βέβαια). Από την πλούσια Ελληνική μας κουζίνα μπορείτε να γευτείτε λαδερά, όσπρια, χοιρινό, αρνάκι γάλακτος, μοσχαράκι και σούπες πάντα συνοδευόμενα από πεντανόστιμες γαρνιτούρες όπως φρέσκες πατάτες, λαχανικά ή ρύζι.

Σχόλια επισκεπτών:

Recommended
2022
Magereio